Kedves Érdeklődő!

Eljött az idő, hogy kipróbálhasd a ŠKODA új generációs 1000 köbcentis modelljeit. A Platán Autóházban felvonultatjuk Neked a készletes 1.0 motorokkal szerelt modelljeinket, hogy tesztvezethesd őket és megtapasztald azt, amiről eddig csak hallottál.

Teszthét: 2018. október 08-13.
Helyszín: Platán Autóház, 4400. Nyíregyháza, Rákóczi u. 60.

Íme az alábbi 1000 köbcentis autók közül tudsz választani. Tedd próbára az új motort, teszteld, értékeld, amivel értékes ajándékokat is kaphatsz a próbaút után!

Nyereményjáték

Nyerd meg az eredeti SKODA ajándéktárgyak egyikét. Jelentkezz tesztvezetésre, vagy kérj ajánlatot online és megnyerheted az alábbi ajándékok egyikét.


Sorsolás: 2018. október 15. 16:00

( A nyertest a megadott e-mail címen és/vagy telefonszámon fogjuk értesíteni, ezért érdemes bejelölni a megkeresés lehetőségeket. A képen látható nyeremények illusztrációk.
A játékszabályzatot ITT olvashatod el.)

  • ŠKODA Power Bank (külső akkumulátor) - 1 db
  • ŠKODA Monte Carlo napszemüveg - 2 db
  • ŠKODA KODIAQ kulcstartó (plüss) - 2 db
  • ŠKODA nyakba akasztó - 2 db
Ajándékok

A teszthét ideje alatt különleges ajánlatokkal várunk minden kedves érdeklődőt!

PLATÁN EZRES CSOMAG

Az ajánlataink mellé összeállítottunk Nektek új ŠKODA vásárlás esetén igénybe vehető 1000 Ft-os EXTRA csomagokat!

Gyári rendelés esetén 2 extra közül választhatsz 1000 Ft-ért:

  • Sunset árnyékolás
  • Tempomat

Ha készletről vásárolsz akkor az alábbiakból álló tartozék csomagot kapod meg 1000 Ft-ért:

  • Eredeti multimédia tartó és adapter
  • Gumi csomagtér tálca
  • Küszöbborítás típusfelirattal (4 részes, nemesacél borítással)
Ajándékok

ŠKODA Octavia modellek -
akár 1 500 000 Ft árkedvezménnyel*

A feltüntetett akár 1.500.000 Ft kedvezmény egy 400.000 Ft-os használtautó beszámítási kedvezményt és a magánszemélyeknek szóló 900.000 Ft kedvezményt tartalmazza.
Továbbá Porsche Casco vagy finanszírozás igénybevétele esetén további 200.000 Ft-ot írunk jóvá.

ŠKODA Rapid Spaceback -
Best modellek kedvezménnyel**

A RAPID SPACEBACK Best modellekbe a leghasznosabb felszereltségeket megtalálhatjátok, pl. hátsó parkolóradar és fűthető első ülések már az alapfelszereltségben is.
Sőt amennyiben Porsche Bónusz finanszírozást vesztek igénybe, további árkedvezmény is jár, így egy új RAPID SPACEBACK Best modell ára akár 3 699 900 Ft

ŠKODA Relax program -
Új modellek akár 0 Ft befizetéssel***

Ülj át egy új ŠKODA-ba akár 0 Ft befizetéssel egy tervezhető fix havi díjért, ami tartalmazza a kötelező biztosítást, egy szervizcsomagot, a CASCO-t, a forgalomba helyezés díját és egy balesetbiztosítást. Ebben az akcióban egy új ŠKODA Fabia most akár havi 59 990 Ft-tól.

ŠKODA KAROQ 1.0 Tsi - K. Ferenc

Először meglepődve hallottam, hogy 3 hengeres motorral szerelt SUV modelleket kínálnak manapság az autós piacon. Ami ráadásul 1000 köbcentiméteres.
Be kell valljam előítéleteim voltak a teljesítménnyel szemben, mindaddig, amíg ki nem próbáltam. Egyszerűen lenyűgözött! Ha lehet egy jótanácsom, mielőtt bárki bármit mondd, üljön bele és menjen vele egy kört!

ŠKODA OCTAVIA 1.0 Tsi - D. Tibor

A turbófeltöltés manapság már nem egy rakétatudomány, lassan minden motor elemi része lett. Csak és kizárólag túrbófeltöltésű motort szeretek vezetni, szükségem van a dinamikára, gyorsulásra egy előzés esetében. Az 1.0 literes motor nem csak dinamikus, de jól is fogyaszt és emellett környezettudatos is.